آنچه در وب میپسندم

هرآنچه میبینم ومیپسندم اینجا ستــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آنچه در وب میپسندم

هرآنچه میبینم ومیپسندم اینجا ستــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آخرین نظرات

۶ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۳ ثبت شده است

۳۰
ارديبهشت


زمان ؛ زمان امتحانات است ، نیستم مدتی !

فعلا یا علی تا انشالله اول تیرماه  

  • بخوان ولی تامل کن
۱۴
ارديبهشت

سایت امپراتوری دروغ نوشت: مسیح (معصومه) علی نژاد، ضدانقلاب فراری مقیم لندن که با چندین رسانه ضدایرانی مانند صدای آمریکا، ‏بی بی سی فارسی، رادیو فردا و … همکاری دارد، در جدیدترین پست صفحه شخصی فیسبوک با انتشار تصویری بی حجاب از خود حین رانندگی در ‏دوران حضور در ایران، زنان و دختران ایرانی را به انتشار بدون حجاب عکس های خود در شبکه های اجتماعی تشویق و در جهت ترویج فرهنگ ‏بی بند و باری تحت عنوان «آزادیِ یواشکی» تلاش کرد و نوشت:‏ ‏… شرط می بندم اکثریت(!) زنان ایرانی که به اجبار باوری ندارند، لذتِ آزادیِ یواشکی را چشیده اند. ‏… عکس های بدون روسری رانندگی کردن و بدون روسری قدم زدن و بدون روسری توچال و دربند رفتن و بدون روسری توی جنگل و کنار دریا و ‏بالای درخت و توی دشت نفس کشیدن را منتشر کنیم؟

فراخوان ضدانقلاب لندن‌نشین برای کشف حجاب در ایران+عکس

مسیح-علی‌نژاد-حجاب


  • بخوان ولی تامل کن
۱۴
ارديبهشت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی در بیانیه ای از حضور پیترآیزنمن معمار امریکایی و طراح یادمان های هولوکاست در همایشی با عنوان "همایش بین المللی معماری معاصر" انتقاد کرد. در قسمتی از این بیانیه آمده است: حضور پیتر آیزمن به عنوان یک حامی رژیم صهیونسیتی و مبلغ هولاکاست آنهم همزمان با سالروز تاسیس رژیم سفاک و اشغالگر قدس در برج میلاد تهران جای بسی تعجب و تاسف دارد. در قسمتی دیگر از این بیانیه آمده است: این دعوت عجیب در حالی اتفاق افتاده است که همایش بین المللی بررسی هولوکاست که در سال 1385 در ایران برگزار شد، با واکنش خصمانه کشورهای غربی روبرو شد. وزارت امور خارجه آلمان، در آن سال، علاوه بر توقیف گذرنامه 13 نفر از منتقدان هولوکاست، کاردار ایران در برلین را احضار و اعتراض شدید خود را اعلام کرد و دولت آمریکا نیز در بیانیه ای، برگزاری این همایش را شرم آور اعلام کرد. حال از مسئولان وزارت خارجه و دستگاه های امنیتی سوال می شود آیا این معمار که معتقد است اخلاق در هنر و معمار جایگاهی ندارد و از حامیان رژیم اشغالگر قدس است با هماهنگی چه دستگاهی قصد دارد در پایتخت ام القرای اسلام به ایراد سخنرانی بپردازد؟

خبرگزاری فارس: هشدار جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی به برگزاری یک همایش مشکوک در برج میلاد
  • بخوان ولی تامل کن
۱۲
ارديبهشت

فریادهای آقای بهجت (ره) هنگام سلام نماز برای من سئوال شده بود، گفتم اگر ندانم چرا فریاد می‌کشد دیگر برای نماز به قم نمی‌روم.

تهران زندگی می‌کردم، کارم در زمینه کامپیوتر بود، روزی از تلویزیون یکی از نمازهایی را که آیت‌الله بهجت (ره) می‌خواندند را دیدم و لذت بردم.

تصمیم گرفتم به قم بروم و نماز جماعتم را به امامت آیت‌الله بهجت (ره)بخوانم، همین کار را هم کردم، به قم رفتم، دیدم بله همان نماز باشکوهی که در تلویزیون دیدم در قم اقامه می‌شود، نمازهای پشت آقا بسیار برایم شیرین و لذت بخش بود، برنامه‌ام را طوری تنظیم کردم که هر روز صبح بروم قم و نماز صبحم را به امامت آقای بهجت بخوانم و به تهران برگردم.

یک سال کارم همین شده بود، هر روز صبح می‌رفتم قم نماز می‌خواندم و برمی‌گشتم، در این زمان شیطان هم بیکار ننشسته بود، هر روز مرا وسوسه می‌کرد که چرا از کار و زندگی می‌زنی و به قم می‌روی؟ خوب همین نماز را در تهران بخوان

و...

کم کم نسبت به فریادهای آیت‌الله بهجت (ره) هنگام سلام دادن آخر نماز حساس شده بودم، آخه چرا آقا فریاد می‌کشه؟ چرا داد می‌زنه؟ چرا با درد سلام می‌ده؟ حساسیتم طوری شده بود که خودم قبل از سلام‌های آقا سلام می‌دادم.

به خودم گفتم من اگر نفهمم چرا آقا موقع سلام آخر نماز فریاد می‌کشه دیگه نمیام قم نماز بخونم، همون تهران می‌خونم، این هفته هفته آخرمه …

یک روز آومدم و رفتم دم درب منزل آقا، در زدم، گفتم باید بپرسم دلیل این فریادهای بلند چیه، رفتم دیدم آقا میهمان داشتند، گوشه اتاق نشستم و در افکار خودم غوطه‌ور شدم، تو ذهن خودم با آقا حرف می‌زدم، آقا اگر بهم نگی می‌رم ها! آقا دیگه نمیام پشتت نماز بخونم ها! تو همین افکار بودم که آیت‌الله بهجت انگار حرفامو شنیده باشه سر بلند کرد و به من خیره شد، به خودم لرزیدم، یعنی آقا فهمیده من چی می‌گفتم؟ من که تو دلم گفتم، بلند حرفی نزدم، چطور شنید؟

سرم را پایین انداختم و آرام از مجلس خارج شدم و به تهران برگشتم، در راه دائما با خودم می‌گفتم آقا چطور حرف‌های من را شنید؟ در همین افکار بودم تا اینکه شب شد و خوابیدم، در خواب دیدم پشت آیت‌الله بهجت (ره) ایستادم و در صف اول نماز می‌خوانم، متعجب شدم، در بیداری اصلا نمی‌توانستم به چند صف جلو برسم چه برسد به اینکه برم صف اول!

خوشحال بودم و پشت آقا نماز می‌خواندم، یک دفعه تعجب کردم، دیدم در جلوی آقا، روبروی محراب یک دربی باز است به یک باغ بزرگ و آباد، آخه این در رو کی باز کردند؟ اصلا قم چنین باغ بزرگی نداره، تعجب کردم، باغ سر سبز و پر از میوه‌ای بود، خدای من این باغ کجا بوده؟ در همین افکار بودم که به سلام آخر نماز رسیدیم، در انتهای نماز و هنگام سلام نماز درب باغ محکم بسته شد، یک لحظه از خواب پریدم.

یعنی من خواب بودم؟ آقا جواب سئوال من رو در خواب دادند، پس راز این فریاد بلند آقا هنگام سلام نماز درد دل کندن از آن باغ آباد و بازگشت به زمین خاکی بود؟ به دلیل این درد آقا فریاد می‌کشید، من جواب سئوالم رو گرفته بودم و پس از آن سه سال دیگر عاشقانه هر روز صبح برای نماز به قم می‌رفتم و سپس به تهران بازمی‌گشتم تا آقا رحلت کردند.

این مطالب خاطرات یکی از نمازگزاران حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (ره) بود که توسط پسر این مرجع تقلید فقید در مراسم سالگرد حضرت آیت‌الله بهجت (ره) در مسجد صاحب الزمان (عج) ورامین بازگو شد.

منبع : فارس

  • بخوان ولی تامل کن
۰۹
ارديبهشت


تاریخ شاهد مردانی است که در زندگی خود دچار انحراف از ارزش ها می شوند و علیرغم گذشته روشن خود آینده تاریکی برای خود رغم می زنند. اما گذشته روشن آنها دلیل نمی شود تا حال کنونی آنها مورد چشم پوشی قرار گیرد.
منافقان و حمایت بیگانگان از آنها

مرور تاریخ معاصر ایران اسلامی سرگذشت افرادی را در برابر ما قرار می دهد که در دوره ای با انقلاب همراهی کرده اند اما سرانجام از انقلاب جدا شده اند. افرادی که پس از مدتی با دشمنان انقلاب و دشمنان سابق خود همراهی کرده اند. این پدیده در میان بسیاری از افراد در طول تاریخ اسلام وجود داشته است افرادی که در جمع مسلمانان بوده اند، اما سرانجام دچار انحراف شده اند و حتی به امام حسین (ع) بی حرمتی کرده اند. از جمله این افراد می توان به شمر بن ذی الجوشن و زیاد بن ابیه اشاره کرد که در رکاب امیر المومنین (ع) بودند و از یاران ایشان به حساب می آمدند، اما سرانجام در روز عاشورا در مقابل امام حسین علیه السلام صف آرایی کردند و حرمت اهل بیت رسول خدا (ص) را شکستند.

در تاریخ انقلاب اسلامی نیز افرادی بودند که از یاران امام (ره) بوده اند اما به مرور زمان دچار انحراف شده اند و به دامن دشمنان اسلام پناهنده شده و به صف آنان پیوسته اند. حداقل دلیل برای انحراف آنها همکاری آنان با دشمنان جمهوری اسلامی و همچنین دشمنان اسلام است، کشورهایی که کارنامه آنها نشان داده است که دشمنی آنها با جمهوری اسلامی به خاطر اسلامی بودن آن است.

از جمله این افراد می توان به افراد زیر اشاره کرد:

ابراهیم یزدی:

ابراهیم یزدی زمانی که امام خمینی(ره) در نوفل لوشاتو بودند به امام پیوست و از همراهان امام بود. با بازگشت امام به ایران او نیز به ایران بازگشت و از سوی امام عضو شورای انقلاب شد. با روی کار آمدن دولت موقت او به عنوان معاون نخست وزیر در امور انقلاب انتخاب شد. همچنین پس از کریم سنجابی به عنوان وزیر خارجه جمهوری اسلامی منصوب شد. در مقطعی نیز به عنوان سرپرست روزنامه کیهان نقش ایفا کرد. در این زمان اولین علائم انحراف از خط انقلاب در او نمایان شد، او در زمان استعفای دولت موقت جزء استعفا دهندگان بود. او سپس برای یک دور به نمایندگی مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. اما پس از پایان دوران نمایندگی دیگر نتوانست صلاحیت خود را برای داوطلبی در انتخابات ها به اثبات برساند.او سپس به نهضت آزادی پیوست و پس از مدتی به ریاست آن حزب منصوب شد.محتشمی پور وزیر کشور در مورد نهضت آزادی در آن زمان می گوید:

نهضت آزادى پس از استعفا و برکنارى دولت موقت پیوسته در جهت اعلام مخالفت با دولت جمهورى اسلامى، مجلس شوراى اسلامى، و حتى قوه قضائیه و مغشوش کردن اذهان بوده است.

مسئولین نهضت با سمپاشی هاى خود نسبت به سیاست هاى دولت، دفاع مقدس و جنگ، مسئله برائت از مشرکین و فاجعه خونین مکه مکرمه، جهاد مالى و تصمیمات شورای عالى پشتیبانى جنگ و بالاخره فرمایشات اخیر حضرت امام- روحى فداه- راجع به حکومت و ولایت مطلقه، در جهت مبارزه و تضعیف نظام جمهورى اسلامى گام برداشته اند۱

امام راحل نیز در پاسخ این نامه محتشمی پور پاسخ می دهند: …«نهضت آزادى» و افراد آن از اسلام اطلاعى ندارند و با فقه اسلامى آشنا نیستند. از این جهت، گفتارها و نوشتارهاى آنها که منتشر کرده‏اند مستلزم آن است که دستورات حضرت مولى الموالى امیر المؤمنین را در نصب ولات و اجراى تعزیرات حکومتى که گاهى بر خلاف احکام اولیه و ثانویه اسلام است، بر خلاف اسلام دانسته و آن بزرگوار را – نعوذ باللَّه- تخطئه، بلکه مرتد بدانند! و یا آنکه همه این امور را از وحى الهى بدانند که آن هم بر خلاف ضرورت اسلام است.

نتیجه آنکه نهضت به اصطلاح آزادى و افراد آن چون موجب گمراهى بسیارى از کسانى که بى‏اطلاع از مقاصد شوم آنان هستند مى‏گردند، باید با آنها برخورد قاطعانه شود، و نباید رسمیت داشته باشند. ۲یزدی سپس به جمع خارج نشینان مخالف داخل می پیوندد و مورد حمایت دشمنان قرار می گیرد.

صادق قطب زاده

مبارزات قطب زاده از دوران جوانی او شروع شد. او در جریان مبارزات ملی شدن صنعت نفت حضور فعال داشت. او به علت فعالیتهایش به عنوان نماینده دانش آموزان وارد نهضت مقاومت ملی شد. در سال ۱۳۳۷ به آمریکا رفت. در زمان حضورش در آمریکا به علت بر هم زدن سخنرانی اردشیر زاهدی در واشگتن از آمریکا اخراج شد. او پس از اخراج از آمریکا به کشورهای خاورمیانه و آفریقا رفت. او در سال ۱۳۴۳ وارد خاورمیانه عربی شد و از آنجا مبارزاتی را علیه رژیم شاهنشاهی ایران شروع کرد. او در سال ۱۳۴۸ به اروپا رفت و در انجمن اسلامی دانشجویان در اروپا و نهضت مقاومت ملی فلسطین فعالیت کرد. با رفتن امام به پاریس او نیز خود را به امام رساند. او همراه امام به ایران بازگشت و عضو شورای انقلاب شد. علی جنتی درباره او می گوید: من با آقای قدوسی ارتباط نزدیک داشتم. یک روز به ایشان گفتم چرا بنی صدر و قطب زاده را در شورای انقلاب راه داده‌اند؟ اگر وضعیت اینها را نمی‌دانستند حداقل از کسانی که در خارج بودند سوال می‌کردند؛ آقای هاشمی رفسنجانی خبر دارد که این‌ها آدم‌ های مذهبی، دینی و شایسته اطمینان نیستند. بعد هم مسایلی را که درباره بنی صدر می‌دانستم از نوع تفکر و نحوه زندگی خانوادگی برای ایشان توضیح دادم. ایشان گفت که آقایان هم دل خوشی از آن‌ها ندارند اما نظر امام این بود که باید در شورای انقلاب باشند که دیگران فکر نکنند آخوندها آمده‌اند تا همه مراکز قدرت را در اختیار خود بگیرند…

او سپس در دولت موقت سرپرستی صدا و سیما را برعهده گرفت و پس از آن در اولین انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد. او به تدریج از مناصبش دور شد و چهره دیگری از خود نشان داد.سر انجام قطب زاده تصمیم بر کودتا و بر اندازی نظام می گیرد. برای این منظور با تعدادی از افسران ارتش صحبت می کند و طرح اجرای یک کودتا و انفجار در کنار بیت امام( ره) را برنامه ریزی می کند. اما قبل از اجرایی شدن طرح کودتا این طرح لو می رود و سبب دستگیری او می شود.

قطب زاده هم یکی دیگر از کسانی بود که از ابتدای انقلاب با آن همراهی کرد و خود را به حلقه یاران نزدیک امام رساند اما پس از مدتی وقتی که در امتحانات جمهوری اسلامی قرار گرفت مردود شد و سرانجام در زمره معارضین انقلاب اسلامی قرار گرفت و به کودتا علیه نظام جمهوری اسلامی دست زد. این کار او مورد حمایت بیگانگان قرار می گیرد.

نتیجه

در تاریخ انقلاب نیز مانند تاریخ اسلام شاهد افرادی هستیم که در دوره ای با انقلاب همراهی کرده اند و پس از مدتی از امتحانات نتوانسته اند موفقانه و سربلند بیرون آیند از همین رو دچار سرنگونی شده اند. به نظر دیدبان نمونه این افراد در تاریخ بسیار است و این امر باعث نمی شود تا افرادی به خاطر آنکه سابقه روشنی داشته اند امروزه نیز اشتباهاتشان مورد چشم پوشی قرار گیرد. افرادی که اعمالشان مورد حمایت بیگانگان و دشمنان اسلام هستند و طرفداران و اطرافیانشان حتی مظاهر اسلامی را رعایت نمی کنند را نمی توان در دایره خادمین به اسلام دانست. همچنین توسل اطرافیان این افراد به بیگانگان سبب نقض ادعای آنها مبنی بر حفظ عزت ملی است. زیرا حفظ عزت ملی و ایرانی با توسل به بیگانگان جهت مشروعیت بخشیدن به اعمال نابخشیدنی آنها به معنی اظهار عجز و لابه به دشمنان و همچنین گشودن دست بیگانگان جهت دخالت در امور داخلی کشور است و این بحث با ادعای عزت از طرف این افراد مغایرت دارد
  • بخوان ولی تامل کن
۰۷
ارديبهشت

  • بخوان ولی تامل کن