آنچه در وب میپسندم

هرآنچه میبینم ومیپسندم اینجا ستــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آنچه در وب میپسندم

هرآنچه میبینم ومیپسندم اینجا ستــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آخرین نظرات



پخش گزارش منفی و سیاه از یکی از قسمت های برنامه پرمخاطب "ماه عسل" شبکه سوم سیما و ایمیل های طرفداران این برنامه به بی بی سی فارسی، این شبکه را به چالش کشید و به توجیه این اقدام مجبور ساخت.

 پخش گزارشی از برنامه "ماه عسل" شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی در بی بی سی فارسی( BBC PERSIAN) و مقایسه سرپرستی ایتام با "برده داری" برای این شبکه دولتی انگلستان دردسر ساز شد و پس از تماس ها و ایمیل های فراوان، بی بی سی فارسی تلاش کرد اقدام خود را توجیه نماید.

 

 

در برنامه "دیدبان" این هفته بی بی سی فارسی، مجری برنامه در گفت و گویی با تهیه کننده این گزارش، تلاشش را به کار بست تا به سه شبهه ای که به گزارش فوق وارد شده بود پاسخ گوید.

 

 



مجری بی بی سی فارسی، ابتدا گفت: «یک ماه پیش، تلویزیون دولتی ایران برنامه ای زنده پخش کرد که در آن بچه ای یتیم را به یک خانواده خیر بدهند. این برنامه ماجرایی شد در شبکه های اجتماعی. بر همین اساس، رادیو بی بی سی فارسی گزارشی تهیه کرد با عنوان "اهدای کودک در تلویزیون ایران؛ کمک به یتیم ها یا برده داری" واکنش ها به این برنامه مختلف بود.»

 

 

برنامه "ماه عسل" که در ماه مبارک رمضان از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می شود و به پدیده ها و آسیب های فرهنگی و اجتماعی می پردازد با استقبال فراوان مردمی مواجه شده و مخاطبان ده ها میلیونی دارد؛ اما بی بی سی فارسی در گزارشی که از این برنامه پخش کرد پذیرش سرپرستی ایتام را "برده داری" نامید و با دعوت از چند کارشناس، حتی یک جنبه مثبت از این برنامه را گزارش نکرد و همه کارشناسان مورد نظر این شبکه به صورت یک طرفه، برنامه صدا و سیما را زیر سؤال بردند.

 

 


شبکه بی بی سی فارسی پس از پخش گزارشش، ایمیل های فراوانی از مخاطبان ماه عسل دریافت کرد که سه انتقاد عمده را مطرح کرده بودند:

 

 

1. چرا در این گزارش همه کارشناسان به مخالفت پرداختند و از کار تلویزیون ایران انتقاد کردند و حتی یک صدای موافق هم شنیده نشد؟

 

2. چرا این گزارش پس از بیست روز از پخش برنامه تهیه شد؟

 

3. چرا بی بی سی فارسی فقط نقاط منفی صدا و سیما را پوشش می دهد؟ و منتظر است تا مسائل را بزرگ نمایی کند؟

 

 


احسان علیخانی/ مجری ماه عسل

 

"فرج بال افکن" تهیه کننده این گزارش، در جواب به این سؤال ها تنها توجیهاتی را مطرح کرد.

وی در جواب به سؤال اول گفت: «بحث موافق و مخالف نبود، بحث این بود که حقوق این کودک تضییع شده است و خب قاعدتا هیچکدام به مخالفت این موضوع صحبت نمی کردند که آیا این کار درست بوده یا نه بلکه از زاویه حقوقی و جامعه شناسی بحث را دنبال کردند.»

 

 

وی دلیل تأخیر بیست روزه در پخش این گزارش را به اقدام مشابهی در پاکستان و واکنش فضاهای مجازی مرتبط دانست.

 

 

 

 

بال افکن در جواب به سؤال سوم و علت سیاهنمایی های بی بی سی فارسی هم گفت: «ما براساس تحولات اجتماعی فعالیت می کنیم اگر اتفاق مثبتی بیفتد خارج از مثبت یا منفی بودنش، به آن می پردازیم. ما تابع تحولات اجتماعی هستیم و با خبر سر و کار داریم نه این که سیاه نمایی کنیم.»

ادعای آخر تهیه کننده بی بی سی فارسی در حالی مطرح می شود که به جرأت می توان گفت تاکنون این شبکه گزارش مثبتی از ایران پخش نکرده است. اخبار و گزارش هایی که بی بی سی فارسی در بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پخش می کند، به روشنی یا با کنایه علیه جمهوری اسلامی سیاه نمایی می کنند.

 

 

ما که در طول  سه دهه اخیر از عمربیش از هفتاد ساله رادیو بی بی سی فارسی و بیش از چهار سال فعالیت شبکه تلویزیونی آن، گزارش مثبتی از آن ها درباره جمهوری اسلامی ندیده ایم. گویا مردم و مدیران ایران حتی یک وجه مثبت ندارند که این سرویس دولت انگلستان به آن اشاره ای کند؛

تحریم انتخابات، نفی حجاب، زیر سؤال بردن احکام شریعت، خشونت طلب معرفی کردن مسلمانان، سیاه جلوه دادن فرهنگ اسلامی و ایرانی، بزرگنمایی معضلات اجتماعی و ....تنها بخشی از گزارش های این شبکه را تشکیل می دهند. کار این شبکه تا آن جا پیش رفت که حتی عشق و ارادت مردم ایران به اهل بیت(ع) در هنگام انتقال ضریح مطهر امام حسین(ع) خرافات خوانده شد.

 

گرچه از رسانه دولت انگلستان جز این گزارش  های منفی و سیاه نمایی، انتظار نمی رود؛ اما بنا بر ادعای بی بی سی فارسی، آیا شما تاکنون خبر یا گزارش مثبتی از آن ها درباره ایران دیده اید؟

  • ۹۲/۰۵/۲۷
  • بخوان ولی تامل کن

نظرات  (۲)

  • سیّدمیلاد موسوی
  • درود؛
    رسانه بی بی سی، رسانه ایست که مطابق خواسته های عوامل این رسانه و انگلیس صحبت می کنه، چون که در زمان رضاشا (روحش شاد) هم که انگلیس خواست ایشون رو برکنار کنه، این رسانه بر ضد رضاشاه و ایران صحبت می کرد، به دیدگاهم اگر نظام جمهوری اسلامی در ایران سرنگون بشه و حکومت لیبرال دموکراسی هم در کشور ایجاد بشه، باز هم رسانه بی بی سی در منافع عوامل این رسانه و دولت انگلیس صحبت خواهد کرد و نه ایران...
    بدرود.
    پاسخ:
    سلام علیکم و رحمۀ  الله وبرکاته 
    دراینکه این رسانه وسیله و ابزاری است برای اهداف روباه پیر هیچ شکی نیست 
    ولی مایه ی تاسف است که خیلی ها تحت تاثیر این رسانه هستند ومهم ترین خطری که هست تغییر فرهنگ ایرانی اسلامی است 
    یاعلی
    برده...
    کلا خنده دارن...نمیدونم چرا یه سری بازم طرفدار اینا هستن...
    پاسخ:
    واقعا .......

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی