آنچه در وب میپسندم

هرآنچه میبینم ومیپسندم اینجا ستــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آنچه در وب میپسندم

هرآنچه میبینم ومیپسندم اینجا ستــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آخرین نظرات


 

 
 

تصاویر و فیلم های غیراخلاقی منتشرشده از کارمندان بی‌بی‌سی در فضای مجازی، از فراگیر شدن فساد و بی‌بند و باری در بین کارکنان بی‌بی‌سی حکایت دارد. آیا مدیران بی‌بی‌سی توجیهی برای چنین رفتارهایی خواهند داشت؟
به گزارش سرویس وبگردی باشگاه خبرنگاران؛ دامنه اختلافات رسانه های ضدانقلاب با یکدیگر با افشاگری های مدیر شبکه سلطنت "کانال یک" علیه شبکه دولتی "بی‌‌بی‌سی" در ماه‌های اخیر به اوج خود رسیده است.
 
"شهرام همایون" در آخرین حملات و افشاگری‌های خود علیه بی‌بی‌سی، ارگان رسمی دولت انگلیس، حرف‌های بسیار مهمی را درباره عدم استقلال بی‌بی‌سی، نقش مستقیم ملکه و دربار سلطنتی انگلیس در گزینش مدیران سطح بالا و اداره بی‌بی‌سی، تامین بودجه آن از سوی دولت انگلیس و... بیان کرد که "جام نیوز" این مطالب را در خبری با عنوان "دروغ بزرگ بی‌بی‌سی برملا شد" منتشر نمود.

جنبش "ما هستیم" علیه‌ بی‌بی‌سی

اخیرا دامنه اختلافات بین سلطنت‌طلبان و عوامل بی‌بی‌سی وارد فاز جدیدی شده است. در این فاز شهرام همایون جنبش ضد ایرانی "ما هستیم" را که چند سالی است از سوی وی با هدف مبارزه علیه جمهوری اسلامی راه اندازی شده، وارد گود کرده است.

این جنبش اخیرا در یادداشتی با طرح این سؤال که «آقای "پیتر هاروکس" رئیس بخش جهانی و "صادق صبا" رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی چه چیزی را انکار می‌کنند؟» دفاعیات این دو در خصوص "رسوایی‌های جنسی" عوامل بی‌بی‌سی را به چالش کشیده است.







این یادداشت در ادامه می‌نویسد: «چندی پیش تصاویر و مطالبی در مورد زندگی خصوصی برخی کارمندان و مجریان بی‌بی‌سی فارسی در رسانه‌های ایران (وطن امروز، بولتن نیوز، باشگاه‌خبرنگاران، خبرگزاری فارس و... منتشر شد که حاکی از به اصطلاح "فساد اخلاقی" در بدنه این شبکه بود.

بی‌بی‌سی در واکنش به انتشار این اخبار در فضای اینترنت و برخی از رسانه‌های داخلی ایران مدعی شد این مطالب و تصاویر جعلی بوده و توسط عوامل وزارت اطلاعات ایران منتشر شده است و هدف آن افزایش فشار علیه کارکنان بی‌بی‌سی است.

مدیر بخش فارسی بی‌بی‌سی در اقدامی بی‌سابقه به دوره‌گردی افتاده و در رسانه‌های مختلف مصاحبه‌هایی در خصوص فشارهای بی‌سابقه علیه بی‌بی‌سی ترتیب داده و به بازگو کردن زوایای این فشارها پرداخت. حرکتی که از سایت و شبکه بی‌بی‌سی شروع و در روزنامه گاردین، شبکه voa، رادیوفردا ادامه پیدا کرد.»


این جنبش سلطنت‌طلب در ادامه با طرح سؤالاتی از "پیتر هاروکس" و "صادق صبا" از آن دو می‌پرسد؛ شما چه چیزی را انکار می‌کنید؟

-از کجا معلوم فیس بوک و وبلاگ‌های به اصطلاح جعلی و ساختگی که آقای "پیتر هاروکس" و آقای "صادق صبا" مدعی ساختگی بودن آن هستند، توسط خود بی‌بی‌سی به وجود نیامده و نوعی خودزنی ظاهری نباشد؟

-اگر افشای این اطلاعات موجب نگرانی و ناراحتی مسئولان بی‌بی‌سی شده است، چرا در عمل نه تنها به کارمندان خود اجازه اینگونه روابط آزاد را داده، بلکه اجازه گرفتن تصویر از مجالس خصوصی و انتشار آن در فضای اینترنت را نیز به کارمندان خود می‌دهند؟

-خیلی از تصاویر و فیلم‌هایی که کارمندان بی‌بی|‌سی در فضای اینترنت منتشر کرده‌اند بسیار بی‌پروایانه‌تر است نسبت به مطالبی که علیه آن‌ها در رسانه‌های رژیم جمهوری اسلامی منتشر شده است. پس چرا بی‌بی‌سی ادعا می‌کند علیه جمهوری اسلامی شکایت خواهد کرد در حالی که هیچ ابایی از انتشار این تصاویر توسط کارمندان خود ندارد؟

-چرا بی‌بی‌سی همیشه به صرف یک ادعا مانند شکایت از رژیم جمهوری اسلامی اکتفا می‌کند، ولی در عمل تا به حال هیچ اقدام عملی علیه این رژیم انجام نداده است و برای ادعای خود سندی منتشر نکرده است؟ مثلا در همین مورد اخیر چرا آدرس وبلاگ و فیس‌بوک‌های به اصطلاح جعلی را به مخاطبان ارائه نمی‌دهد؟

-تاریخ برخی از این سایت، فیس و وبلاگ‌ها بیش از چندین سال است. چرا بی‌بی‌سی با گذشت این همه مدت، اکنون به آن واکنش نشان می‌دهد؟

-در صورتی که بپذیریم وب و فیس‌بوک‌های جعلی توسط افراد ناشناس و با قصد تخریب بی‌بی‌سی ساخته شده باشد، آیا مایه خنده نیست که رئیس بخش جهانی یک رسانه آن هم در سطح بی‌بی‌سی به خاطر چند وبلاگ و فیس بوک واکنش نشان دهد؟ آیا این نشان از ضعف مدیریت این رسانه نیست؟»







این یادداشت همچنین با دروغ خواندن ادعای بی‌بی‌سی مبنی بر آزار و اذیت خانواده‌های همکاران این شبکه در ایران می‌نویسد: «اگر طبق ادعای بی‌بی‌سی، خانواده‌های کارمندان این شبکه توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی تحت فشار هستند و به گفته این شبکه این فشارها نیز تازگی ندارد، چرا باز هم بی‌بی‌سی از کارمندان و مجریان اصلاح طلبی استفاده می‌کند که خانواده‌هایشان در ایران زندگی می‌کنند؟ افرادی مانند مسعود بهنود، اکبر گنجی، کدیور، سروش، اشکوری، مهاجرانی، خود صادق صبا و...

-چرا بی‌بی‌سی از مخالفین جمهوری اسلامی که در خارج ایران (اروپا و آمریکا) هستند و تمام زندگی و هستی خود را در راه مبارزه علیه جمهوری اسلامی گذاشته‌اند، به عنوان مجری و کارمند استفاده نمی‌کند؟

- چرا وب و فیس‌بوک‌های به اصطلاح جعلی فقط برای شبکه‌ها و افرادی که از قضا متهم به وابستگی و همکاری با جمهوری اسلامی هستند ساخته می‌شود؟ چرا برای شاهزاده رضا پهلوی، حزب کمونیست کارگری، مجاهدین خلق و... وب و فیس مشابه ساخته نشده است؟»

این سایت در پایان با انتشار صحنه‌هایی از عیاشی عوامل بی‌بی سی در پارتی‌‌های مختلط شبانه که صادق صبا، مدیر بی‌بی‌سی فارسی، نیز خود در جمع آن‌ها در حال رقص با مجریان زن بی‌بی‌سی است، می‌نویسد: «فیلم برخی از کارمندان بی‌بی سی را که در فضای اینترنت به وفور پیدا می‌شود، جهت اطلاع رئیس جهانی بی‌بی‌سی و آقای صادق صبا همچنین برای شفاف‌سازی اذهان عمومی منتشر می‌کنیم تا شاهدی باشد بر مدعایمان.»








گفتنی است با وجود ادعاهای "پیتر هاروکس" رئیس بخش جهانی بی بی سی و "صادق صبا" رئیس بخش فارسی بی بی سی، مبنی بر ساختگی بودن اخبار منتشر شده در خصوص فساد اخلاقی و جنسی کارکنان بی بی سی، در ذیل به عنوان نمونه به چند مورد از رسوایی‌های جنسی کارمندان بی‌بی‌سی که توسط مطبوعات و تلویزیون‌های غربی رسانه‌ای شده است اشاره می‌شود:




[]
فایل تصویری شبکه یورونیوز


"جیمی سویل" ستاره‌ رسانه‌ای بی‌بی‌سی

چندی پیش با مطرح شدن شکایت چند دختر انگلیسی از "جیمی سویل" ستاره‌ رسانه‌ای بی‌بی‌سی، طبل رسوایی دیگری علیه این رسانه به صدا درآمد و مشخص شد که این مجری پرستاره که از دستبوسان ملکه انگلستان و دارای نشان رسمی "شوالیه" عالی رتبه ترین افسر امپراتوری بریتانیا (OBE) است، در زمان حیات خود و در محل کارش در دفتر شبکه بی‌بی‌سی در طول سال ها، به حدود ۳۰۰ نفر آزار جنسی رسانده است.

انتشار این خبر سبب شد تا "جرج انتویسل" مدیرکل بی‌بی‌سی، در مقابل کمیته فرهنگی پارلمان بریتانیا با پذیرش این نکته که این رسوایی به "اعتماد" بی بی سی لطمه وارد ساخت، از "مشکلات فرهنگی گسترده‌" در سازمان جهانی بی بی سی خبر دهد: «در گذشته "مشکلات فرهنگی گسترده‌تری" در بی‌بی‌سی وجود داشته که به جیمی سویل اجازه سوءرفتار جنسی داده است.»

رسوایی "جیمی سویل" خوشنامی بی‌بی‌سی را به خطر انداخت

"لرد پتن" رئیس هیأت امنای بی‌بی‌سی نیز در مقاله ای که در نشریه "میل آن ساندی" منتشر شد، نوشته که رسوایی جیمی سویل خوشنامی بی‌بی‌سی را به خطر انداخته است.

وی در بخشی از مقاله خود می نویسد: «آیا واقعا ممکن است که هیچ کس از فعالیت های او (جیمی سویل) اطلاعی نداشته باشد؟ آیا کسانی بر اعمال مجرمانه او چشم بسته اند؟ آیا کسانی به خاطر شهرت سویل و به خاطر جایگاهی که در برنامه های بی‌بی‌سی داشت، ترجیح داده اند که شک و شبهه ها را پیگیری نکنند؟»

بازداشت خواننده قدیمی پاپ و همکار بی بی سی به اتهام آزار جنسی

سایت بی بی سی همچنین چندی پش نوشت: «پلیس بریتانیا در ادامه رسیدگی به ماجرای رسوایی جنسی جیمی سویل، مجری سابق رادیو و تلویزیون بی‌بی‌سی، "گری گلیتر" یک خواننده قدیمی موسیقی پاپ را بازداشت کرده است.»

به نوشته بی بی سی، به تازگی یک نفر به عنوان شاهد به پلیس گفته است که "گری گلیتر" را در حال رابطه جنسی با یک دختر کم سن و سال در اتاق جیمی سویل در بی‌بی‌سی دیده بود.








"استوارت هال" مجری بی بی سی به دلیل تجاوز به دختران مجرم شناخته شد

پلیس انگلیس یک ماه پیش بود که اعلام کرد یک مجری دیگر بی بی سی به نام "استوارت هال" در دادگاهی در این کشور به خاطر تجاوز به زنان و دختربچه ها مجرم شناخته شد.



خبرگزاری رویترز در این باره نوشت: «"استوارت" 83 ساله در دهه 1970 و 80 میلادی مجری شبکه بی بی سی بود دومین فردی است که بر ابعاد رسوایی جنسی مسئولان شبکه بی بی سی در دهه های گذشته افزوده است. "هال" که تا این اواخر نیز در برنامه های بی بی سی ظاهر می‌شد، در ماه دسامبر به هتک حرمت دختران کم سن و سال متهم شده بود. به گفته پلیس انگلیس، 14 دختر 9 تا 16 ساله از سوی استوارت هال هتک حرمت شده‌اند.»

بازداشت "مکس کلیفورد" مجری مشهور بی‌بی‌سی

شبکه یورونیوز نیز چندی پیش از بازداشت "مکس کلیفورد" یکی از مشهورترین مجری‌های برنامه های تلویزیونی انگلیس، به اتهام سوءاستفاده جنسی خبر داد.

به گفته یورونیوز، آقای "کلیفورد" پنجمین نفری است که در جریان تحقیقات پلیس در مورد اتهام‌های جنسی پرشمار جیمی سویل دستگیر می‌شود.

حدود ۵۰۰ شکایت از سوی زنان و نیز کودکان علیه آقای سویل، به اتهام آزار و اذیت جنسی، ثبت شده است.

تجاوز صادق صبا به پونه قدوسی

نکته ای که در اینجا باید یادآور شد این است که "صادق صبا" رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی، خود متهم به تجاوز به "پونه قدوسی" از مجریان زن بی‌بی‌سی فارسی است، امری که به یک دردسر جدی برای شبکه جهانی بی‌بی‌سی تبدیل شد.









صادق صبا البته در مصاحبه‌های مختلف در خصوص حرف و حدیث ها در مورد "بی بی سی فارسی" تنها به آنچه وی "اذیت خانواده های عوامل بی بی سی فارسی در ایران" خوانده اشاره کرده، ولی در خصوص رسوایی های اخلاقی خود و مجموعه تحت مدیریتش حرفی به میان نیاورده است؛ اگرچه وی در مورد اول نیز اشاره ای به اسامی خانواده هایی که گفته می شود مورد اذیت و آزار قرار گرفته اند ننموده و تنها به طرح ادعا بسنده کرده است.







پونه قدوسی در کنار عوامل بی بی سی


آیا بی‌بی‌سی مروج فرهنگ غرب نیست؟

"پیتر هاروکس" رئیس بخش جهانی بی بی سی و صادق صبا، مدیر بی بی سی فارسی، در دفاعیات خود از عملکرد بی بی سی گفته اند رسانه های داخلی ایران بی بی سی را متهم به ترویج فرهنگ ضدایرانی (فرهنگ غربی) می کنند.

سؤالی که در اینجا مطرح می شود این است: آیا ترویج "همجنسگرایی" در بی بی سی و اختصاص ویژه برنامه هایی به این موضوع با فرهنگ اسلامی ایرانی مردم ایران سنخیت دارد که این شبکه به انحای مختلف به تبلیغ آن می پردازد؟

آیا واقعا دغدغه مردم ایران "همجنسگرایی" است که بی بی سی با اختصاص ویژه برنامه ای در "نوبت شما" با این بهانه که نخست وزیر آلمان همجنسگرا است سعی می کند این پدیده را توجیه کند؟







پوشش" کدامیک از مجریان زن بی بی سی با فرهنگ مردم ایران همخوانی دارد؟

"غیرت" یکی از شاخصه های مهم فرهنگ ایرانی اسلامی است. آیا روابط آزادی که بین کارمندان بی بی سی وجود دارد تناسبی با این شاخصه دارد؟

تصاویر و فیلم های غیراخلاقی منتشر شده از کارمندان بی بی سی در فضای مجازی که غالبا از سوی خود عوامل بی بی سی انتشار یافته است، حکایت از فراگیر شدن فساد و بی بند باری در بین کارکنان بی بی سی دارد. آیا اینگونه رفتارها الگو گرفته از فرهنگ مبتذل غرب نیست؟





فایل تصویری برنامه نوبت شما

در پایان خاطرنشان می شود آقای "صادق صبا" بارها در مصاحبه های مختلف خود بر این امر تأکید کرده اند که اگر مخاطبان بی بی سی سؤال و نقدی نسبت به این شبکه دارند، مدیریت بخش فارسی بی بی سی با کمال میل پاسخگوی آن خواهد بود.

حال باید منتظر ماند و دید آقای صبا پاسخ قانع کننده ای برای مطالب مطرح شده خواهد داشت یا خیر؟
 
 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی